Vuoden Turvallisin Päivä 2018

VUODEN 2018 TURVALLSIMMAN PÄIVÄN TAPAHTUMA NESTE VARKAUDEN PORTISSA LAUANTAINA 12.5.2018 KELLO 09.00 - 13.00.

Arvoisa yhteistyökumppani ja turvallisuusalan ammattilainen!

Varkauden Autoliiton osasto järjestää perinteisesti jälleen kerran suuren suosion saavuttaneen Vuoden Turvallisimman Päivän tapahtuman 12.5.2018 Varkaudessa Neste Varkauden Portin sisätiloissa ja piha-alueella.
  
Pyydämme, että tulette tapahtumaan esittelemään oman virastonne, yhdistyksenne, toimipisteenne, toimijanne oppilaitoksenne tai yrityksenne liikenneturvallisuuteen tai muuhun arjen turvallisuuteen liittyvää toimintaa. Myös erilaisten harrastusten esittely onnistuu tapahtumassa.

Ilmoittakaa alla olevaan osoitteeseen mahdollisimman pian se, että osallistutte tapahtumaan ja varmistakaa samalla, että edustamanne toimijan "logo" on käytössämme, sillä päivitämme toimijoiden "logot" tapahtuman 2018 sivuille tästä viikosta eteenpäin. Jos olette olleet viime vuonna tapahtumassa mukana, niin logonne löytyy jo varmasti meiltä.

Kun ilmoitatte osallistumisesta tapahtumaan, kertokaa samalla lyhyesti se, mitä turvallisuuteen liittyvää asiaa oma osastonne tapahtumassa esittelee.
Ilmoittautuminen tapahtumaan osoitteeseen:

jyrki.t.haapala@gmail.com

Tervetuloa rakentamaan yhteiskuntaa yhä turvallisemmaksi!

Jyrki Haapala            Mika Gustafsson             Kimmo Kaksonen
p. 040 867 9121       p. 0400 260 564              p. 044 3393398

AL Varkaus                AL Varkaus                     Neste Varkauden Portti

Tapahtui Vuoden Turvallisimman Päivän tapahtumassa:

Vuoden 2017 Turvallisimman Päivän tapahtuma järjestettiin lauantaina 6.5.2017 Neste Varkauden Portin piha-alueella ja sisätiloissa. Tapahtuma oli samalla Autoliiton Varkauden osaston Suomi 100 vuotta tapahtuma, jonka kunniaksi arpajaisten päävoittona oli Suomi 100 auto. Ohjelmaa oli edellisten vuosien tapaan riittävästi ja yleisöä vieraili tapahtumassa arviomme mukaan noin 1200 henkilöä.

Vuoden Turvallisimman Päivän tapahtumasta on muotoutunut erityisesti lapsiperheiden tapahtuma ja siitä olemme ylpeitä.

Vuoden 2016 Turvallisin Päivä tapahtuma järjestettiin hienoissa sääoloissa Neste Varkauden Portin pihamaalla 14.5. Tapahtumassa vieraili yli 2000 henkilöä ja ennen kaikkea lapsiperheet olivat aktiivisesti tapahtumassa mukana. Lapsia kiinnosti tietenkin viranomaisten autokalusto ja muu lapsille järjestetty ohjelma.

Historiallinen linja-auto kuljetti matkustajia tapahtuman aikana ja moni lapsi pääsi nauttimaan linja-auto vanhuksen turvallisesta matkasta turvallisen kuljettajan välityksellä.

Autoliiton osaston pienarpajaisten pääpalkinnon eli polkupyörän voitti 6 -vuotias Jemina Pitkänen Varkaudesta ja myös arvonnassa palkintona olleet kesärannekellot jäivät Varkaudessa asuville voittajille Päivi Holopaiselle ja Ritva Ursinille. Melkoinen määrä pienempiä arpajaispalkintoja lähti myös paikalta suoraan voitto arvan ostaneen henkilön mukaan. Onnea kaikille voittajille!

SAKKY:n rekkasimulaattori oli taas kerran suosittu ja melkoinen joukko kansalaisia pääsi jälleen kokeilemaan rekan ajoa simulaattorin avulla. Rahtarit esittivät tapahtumassa selkeästi sen, miten nykyaikaisella kamerakalustolla lisätään raskaanliikenteen turvallisuutta, kun kamerat näyttävät kuljettajalle ne katveet, jotka muuten jäisivät auton sivuille kuljettajan näkymättömiin.

Varkauden Turvalukon osastolla sai moni tapahtumassa oleva tiedon siitä, että nykyaikaisen kameravalvonnan rakentaminen turvaamaan kiinteistön turvallisuutta on nykypäivää ja kameravalvonnan hinta ei ole este turvallisuuden lisäämiseen kiinteistössä. 

Liikenneturva keskittyi omalla osastollaan erityisesti kevyenliikenteen turvallisuuteen.

Myös muut paikalla olleet toimijat pitivät hyvää huolta tapahtumassa vierailleista ihmisistä.

Vuoden 2017 Turvallisimman päivän tapahtuman järjestelyt ovat jo alkaneet ja tulemme järjestämään vuonna 2017 tapahtuman, jossa juhlimme myös 100 vuotiasta Suomea!

Kiitos, että kävitte ja viihdyitte tapahtumassa tervetuloa Vuoden 2017 tapatumaan toukokuussa 2017.

Terveisin!

Autoliiton Varkauden osasto ja Neste Varkauden Portti 

 

Vuoden 2015 Turvallisimman päivän tapahtumassa Autoliiton Varkauden osaston toimesta järjestettiin pienoisarpajaiset, joiden pääpalkintona oli polkupyörä arvan ostajan sukupuolen ja koon mukaan ja toisena palkintona oli tyylikäs naisten Leijona kello. Molemmat palkinnot jäivät Varkauteen ja voittajille on jo toimitettu heille kuuluvat palkinnot.

Autoliiton Varkauden osasto järjesti tapahtumassa myös kilpailun, missä tapahtumassa mukana olleet saivat arvioida paikalla soralastissa olevan RH-soran rekan painon. Yksi henkilö arvasi rekan painon täydellisesti ja kaksi muuta arvasi painon 10 kilon tarkkuudella. Tietäjät palkittiin ja täysin oikean vastauksen antanut henkilö sai palkinnoksi ensiapulaukun ja kaksi muuta tietäjää saivat palkinoksi sammutuspeitteen. Myös nämä palkinnot on toimitettu voittajille.

Vuoden 2015 Turvallisimman Päivän tapahtuma veti paikalle kaikkiaan noin 1500 ihmistä, jotka pääsivät tutustumaan päivän tarjontaan.

Vuoden 2016 Turvallisimman Päivän tapahtuma järjestetään toukokuussa 2016 Neste Varkauden Portin piha-alueella ja sisätiloissa. Tapahtuman järjestävät Autoliiton Varkauden osasto ja Neste Varkauden Portti.

 

Vuoden 2014 Vuoden Turvallisin päivä-tapahtuma järjestettiin KARLA:n ja Varkauden ABC-liikenneaseman piha-alueilla pe 2.5- la 3.5.2013. Tapahtuma oli todelinen erityisesti liikenneturvallisuuden MEGA-tapahtuma, missä oli tarjolla ohjelmaa koko perheelle.
 
Tapahtumaan odotettiin edellisen vuoden perusteella paljon yleisöä ja näin myös tapahtui.
 
Tapahtuma oli siis erityisesti koko perheen liikenneturvallisuus tapahtuma, mutta myös kodin turvallisuus oli tapahtumassa vahvasti esillä.
 
Päivien aikana tarjolla oli useita KARLA:n spesiaali erikoistarjous tapahtumaan osallistujille.
 
Tapahtumassa yleisön suosikiksi nousi ehdottomasti raskaan liikenteen ajosimulaattori, jonka kautta jokaisella tapahtumassa vierailleella oli mahdollisuus ajaa jopa raskasta perävaunuyhdistelmää opetussimulaattorin avulla.
 
Kuopion liikenne järjesti tapahtuman yhteyteen ilmaisen yleisökuljetuksen historiallisella linja-autolla nro. 44 jonka reittinä oli KARLA - Tie 23 - Kauppakatu - Tori - Käsityökatu - Relanderinkatu - Neste Portti - Hasintie - Käpykankaantie - KARLA.