Tiedotteet

Vuoden 2018 Turvallisimman Päivän tapahtumaan ovat ilmoittautuneet jo nyt seuraavat turvallisuusalan toimijat: (lista päivittyy kun lisää toimijoita ilmoittautuu)

* Palo - ja Pelastuslaitos esittelee omaa kalustoaan ja  toimintaansa.
* Pääset paikan päällä kokeilemaan itse palon sammutusta 2 kg sammuttimella.
* Liikenneturva on tapahtumassa mukana aikaan sopivalla polkupyöräilyteemalla ja  liikenneturvan äänellä puhutaan tietenkin tapahtumassa kokonaisvaltaisesti kevyenliikenteen turvallisuudesta. Esittelyssä erityisesti ns. sähköiset kevyenliikenteen liikkumiseen tarkoitetut välineet.
* Tulli esittelee toimintaansa. 
* Varkauden Lentokerho tuo tapahtumaan  Purjelentosimulaattorin, jonka avulla päästään lentämään simulaattorin luomassa lentotilanteessa.
 * TULLI esittelee toimintaansa ja kalustoaan tapahtumassa.
 * Itä-Suomen poliisilaitos tuo tapahtumaan omaa kalustoaan ja esittelee sen toimintaa.
* OP Pohjola esittelee paikalla perheen vakuutusturvaa.
* Postin uutta sähköautokalustoa esittelyssä.
* Rahtarit ovat paikalla esittelemässä omaa toimintaansa.
* Kansanedustajan haastattelu. 
* Autoliiton Varkauden osastolla järjestetään pienarpajaiset. Arvonnasta arvotaan pääpalkintona  uusi polkupyörä voittoarvan ostaneen koon ja iän mukaan ja toisena pääpalkintona Kultapaja Jalon arpajaispalkinto.  Kaksi päävoittoa arvotaan kaikkien arvan ostaneiden kesken tilaisuuden päätteeksi. Arpajaisissa on mahdollisuus voittaa myös muita hyviä palkintoja. Arvan ostamalla tuet Autoliiton Varkauden osaston perinteistä toimintaa ja hyväntekeväisyyttä. Arvan hinta on 2 euroa.
* Autoliiton Varkauden osaston uudet Karting kuljettajat esittelevät tapahtumassa Karting-toimintaa, sillä Varkauden uusi Carting rata moottoriurheilukeskuksessa odottaa uusia alan harrastajia. Karting toiminta on nyt vahva osa Autoliiton Varkauden osaston toimintaa, sillä osastoon on perustettu Karting toimikunta/jaos. Esittelemme paikalla myös FlyingFinn 100 osastolle lahjoittaman uuden Karting auton.
* Suomen Historiallinen linja-autoseura huolehtii paikalla olevien ihmisten kiertoajelun järjestämisestä linja-auto vanhuksella edellisten vuosien tapaan.
* Lapset pääsevät nauttimaan myös Pomppulinnan tarjonnasta.
SIIS KOKO PERHEEN VOIMALLA MUKAAN TAPAHTUMAAN, JOKA TARJOAA TURVALLISUUSTIETOA JA SAMALLA HYVÄÄ MIELTÄ KOKO PERHEELLE!

 

Tapahtuman järjestävät Autoliiton Varkauden osasto ja Neste Varkauden Portti

Ajankohtaista


Ei tiedotteita tällä hetkellä!