Tiedotteet

Vuoden 2017 Turvallisimman Päivän tapahtumaan ovat ilmoittautuneet jo nyt seuraavat turvallisuusalan toimijat: (lista päivittyy kun lisää toimijoita ilmoittautuu)

* Palo - ja Pelastuslaitos esittelee omaa kalustoaan toimintaansa.
* Liikenneturva on tapahtumassa mukana aikaan sopivalla polkupyöräilyteemalla ja  liikenneturvan äänellä puhutaan tietenkin tapahtumassa kokonaisvaltaisesti kevyenliikenteen turvallisuudesta. Esittelyssä on myös pyöräijöille tarkoitettu airbag pyöräilykypärä, joka mullistaa pyöräilykypärän turvallisuusvikutuksen onnettomuustilanteessa.
* SAKKY tuo tapahtumaan rekkasimulaattorin, jossa päästään ajamaan jopa täysperävaunurekkaa aidossa simulaattorilla luodussa liikenneympäristössä.
* Varkauden Lentokerho tuo tapahtumaan  Purjelentosimulaattorin, jonka avulla päästään lentämään simulaattorin luomassa lrntotilanteessa.
* TULLI esittelee toimintaansa tapahtumassa.
* Itä-Suomen poliisilaitos tuo tahtumaan automaativalvonta auton ja esittelee sen toimintaa.
* OP Pohjola esittelee paikalla perheen vakuutusturvaa ja paikalle saapuva HIPPO ilahduttaa lapsia tapahtumassa.
* Varkauden kaupungin Ehkäisevän Päihdetyön ryhmä on myös paikalla esittelemässä omaa tärkeää toimintaansa.
* SPR:n Varkauden ryhmä opastaa paikalla kansalaisia perusasioissa ensiavun osalta.
* Autoliiton Varkauden osastolla järjestetään pienarpajaiset. Arpajaisten pääpalkintona on kesäauto WV Passat vm.2002. Arvonnasta arvotaan toisena pääpalkintona  uusi polkupyörä voittoarvan ostaneen koon ja iän mukaan ja kolmantena pääpalkintona Kultapaja Jalon arpajaispalkinto.  Kolme arpajaisten päävoittoa arvotaan kaikkien arvan ostaneiden kesken tilaisuuden päätteeksi. Arpajaisissa on mahdollisuus voittaa myös muita hyviä palkintoja. Arvan ostamalla tuet Autoliiton Varkauden osaston perinteistä toimintaa ja hyväntekeväisyyttä.
* Autoliiton Varkauden osaston uudet Karting kuljettajat esittelevät tapahtumassa Karting-toimintaa, sillä Varkauden uusi Carting rata moottoriurheilukeskuksessa odottaa uusia alan harrastajia. Karting toiminta on nyt vahva osa Autoliiton Varkauden osaston toimintaa, sillä osastoon on perustettu Karting toimikunta/jaos.
* Suomen Historiallinen linja-autoseura huolehtii paikalla olevien ihmisten kiertoajelun järjestämisestä linja-auto vanhuksella edellisten vuosien tapaan.
* Lapset pääsevät nauttimaan myös Pomppulinnan tarjonnasta.
Tapahtuman alueella järjestetään tapahtuman aikana myös katusählyturnaus.
SIIS KOKO PERHEEN VOIMALLA MUKAAN TAPAHTUMAAN, JOKA TARJOAA TURVALLISUUSTIETOA JA SAMALLA HYVÄÄ MIELTÄ KOKO PERHEELLE!

 

Tapahtuman järjestävät Autoliiton Varkauden osasto ja Neste Varkauden Portti

Ajankohtaista


Ei tiedotteita tällä hetkellä!